Flytthjälp

Slippa stressen

Att anlita en professionell flyttfirma som vet vad de sysslar med kan göra stor skillnad i hur stressig flytten upplevs. Du behöver bara packa ihop dina saker och sköta städet, och vill du slippa flyttstäda kan du läsa mer här, sedan flyttar vi allting åt dig och du behöver bara packa upp igen när allt är på plats. Det sparar dig mycket huvudbry att anlita oss på Unik Malmö Allservice istället för att flytta själv. Förutom stress sparar du också din kropp, det är mycket tunga saker som ska flyttas och det kan slita på kroppen. Särskilt med den andra stressen som flytten redan innebär.

Vi gör jobbet åt dig

När du anlitar oss på Unik Malmö Allservice så kan du lita på att jobbet blir gjort. Vi har många års erfarenhet med att hjälpa våra kunder flytta. Genom åren har vi gjort flyttar av alla storlekar, från små ettor till stora villor. Även distanserna vi hjälpt till att flytta varierar stort. Från lägenhet i samma hus till mils avstånd mellan städerna. Vi vill att alla ska kunna utnyttja våra tjänster och är därför stolta över att vara en billig flyttfirma som kan hjälpa alla kunder oavsett plånbok. Så tveka inte på att höra av dig till oss, oavsett om du ska flytta kort eller långt, lite prylar eller överfullt. Vi finns här för att underlätta din flytt, och vi hjälper som sagt gärna till med flyttstädet också. Så kontakta oss idag för en offert, vi är flyttfirman som hjälper dig hela vägen.

Budfirma

Vi budar dina paket

Som allservice tar vi stolthet i att kunna hjälpa våra kunder med flera olika tjänster. Vår kunniga personal kan hjälpa till med allt från att buda dina paket, till att flyttstäda ditt hus eller renovera ditt badrum. Alla våra anställda har olika expertis som tillsammans gör oss på Unik Malmö Allservice till ett unikt företag med bred kompetens. Vi är också stolta över att vara en firma som fler kan utnyttja, vi har valt att lägga oss lägre när det kommer till våra priser för att så många som möjligt ska ha möjlighet att använda sig av våra tjänster. Genom att vara en billig flyttfirma och billig budfirma så får fler kunder, som kanske annars inte haft råd, chansen att ta den hjälp de behöver. Kontakta oss idag för att ta reda på hur Unik Malmö Allservice kan hjälpa dig.

Vi tar alltid väl hand om dina paket så att inga skador uppstår när vi transporterar dem. Vi har alltid filtar tillgängligt i bilen så ingenting blir kantstött eller skadat. Vi garanterar att dina paket kommer fram snabbt och säkert när du anlitar oss på Unik Malmö Allservice som din budfirma i Malmö. Vi vill vara budfirman som alla kan använda sig av, därför är vi stolta över att vara en lokal och billig budfirma som inte tar med betalt än vi behöver.

Gör en offertförfrågan

Kontakta oss

© 2023 Unik Malmö Allservice