Städtjänster

Tips för lättare städning

Det finns ju en hel del du kan göra för att städningen ska gå lite lättare. Att städa lite varje dag istället för att vänta till det har blivit för mycket städ är ett klassiskt tips. Ofta räcker det med en ungefär en kvart om dagen för att hinna med det enklaste. Det kan hjälpa men ibland orkar man inte och då är det lätt att falla tillbaka i gamla mönster. Ett annat är att skaffa bättre städprodukter, då kan städning också bli lite roligare ett tag men det är en kortsiktig lösning. En lösning som däremot inte är kortsiktig är att anlita en städfirma. Det gör att du får mer tid över till det viktiga här i livet och slipper ta den stora städningen själv.

En städfirma för alla

Vi vill vara städfirman som alla kan använda sig av. Genom att vara en billig städfirma så ger vi fler möjlighet att anlita oss och på så sätt få mer tid över till roligare saker än städning. Det är något som verkligen är viktigt för oss. Vi vet hur mycket det betyder för våra kunder att få komma hem till ett rent hem oavsett vilken dag i veckan vi städar. Så vill du ha hjälp med att få livspusslet att gå ihop och få mer tid över till kul, tveka då inte att kontakta oss. Vi finns här för att göra ditt hem skinande rent när det passar dig och för ett pris som inte kostar skjortan. Hör av dig till oss på Unik Malmö Alltjänst redan idag.

Flyttstädning

Att flytta ska vara kul!

Att flytta kan vara väldigt roligt, men det kan också vara en hel del stress. Hela ditt bohag ska sorteras och packas ner i lådor sedan ska allting köras till din nya bostad och väl där ska det packas upp och plockas och läggas till rätta i skåp och lådor. När allt sen är flyttat är du klart, eller? Inte riktigt. För nu behöver du städa din gamla lägenhet. Riktigt, riktigt ordentligt. Du måste putsa fönster, rensa avlopp, moppa golv och torka lister. All den tråkigaste typen av städning, när allt du vill egentligen bara är att flytta in i ditt nya hem. Men det behöver faktiskt inte vara så.

Låt en städfirma sköta jobbet istället

När du anlitar oss för att sköta din flyttstädning kan du lita på att du får ett professionellt resultat. Vi vet exakt vad som behöver göras för att din gamla lägenhet ska bli skinande ren och gå igenom besiktningen. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med flyttstäd och alltid med ett bländande rent resultat. Oavsett om det är lilla kojan eller stora slottet så är vi rätt för er. Vi är stolta över att kunna hjälpa alla människor i deras flytt, därför är vi ett billigt flyttstäd som brinner för vad vi gör. Vi kan även hjälpa dig med själva flytten, läs mer om hur vår billiga flyttfirma kan hjälpa dig.

Så kontakta oss idag för en offert över vad det skulle kosta att städa inför din flytt idag!

Dödsbostädning

Låt oss ta hand om det jobbiga

Att behöva ta hand om ett dödsbo är en väldigt ovan situation och något man inte behöver göra så många gånger i livet. Så det kan vara svårt att veta hur man ska gå tillväga. När någon har gått bort har man ofta mycket att tänka på, utan att behöva tänka på att ett helt hus eller en lägenhet ska städas. Det är så mycket annat som behöver fixas med. Då är det skönt att anlita någon som kan fixa så att bostaden blir tömt och sedan blir i fint skick. Så kan du lägga energi på mer meningsfulla saker än städning och tömning av bostaden. Vi hjälper till med dödsbostädning och tömning i hela västra Skåne.

Gör en offertförfrågan

Kontakta oss

© 2023 Unik Malmö Allservice